La Universitat Catòlica de València realitza proves a vora 100 alumnes de Medicina després de detectar almenys sis positius

Els contagis s'han detectat abans del començament de les pràctiques que havien de començar als hospitals d'Alzira i Xàtiva.

Els estudiants esperen per a fer-se les proves PCR
Els estudiants esperen per a fer-se les proves PCR / À Punt NTC

La Universitat Catòlica de València està fent proves massives de coronavirus a tot l'estudiantat del sisé curs de medicina que va acudir a l'acte de presentació de les pràctiques que havien de realitzar als hospitals d'Alzira i Xàtiva, després de detectar almenys sis positius entre ells. A més de tots aquests joves, per precaució, la universitat ha decidit que es facen proves a tot l'estudiantat que cursa medicina.

Els positius s'han detectat abans del començament de les pràctiques d'aquests alumnes a l'hospital i, per prevenció, s'estan realitzan PCR a les vora 100 persones presents en l'acte de presentació que va tindre lloc a la sala d'actes de l'Hospital de la Ribera d'Alzira i s'ha decidit ampliar-les a la resta d'alumnes del sisé i últim curs de medicina.

Així i tot, les persones que van acudir a l'acte amb l'autobús que es va contractar estan considerades contacte estret, per la qual cosa hauran de passar dues setmanes en quarantena obligatòria. En cas que apareguen nous casos, hauran de ser aïllats.

Mentrestant, i fins que no es conega el resultat de les proves de tots els implicats, els hospitals han decidit suspendre les pràctiques de tots l'alumnat.

També et pot interessar

stats