Unir cultura, esport i solidaritat és el repte del Passeig Solidari que organitza la UV

L’associació Attem és enguany la destinatària de la recaptació d’aquest acte solidari.

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha donat suport a aquest acte
La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha donat suport a aquest acte

Unir cultura, esport i solidaritat és el repte que un any més ha aconseguit el Passeig Saludable organitzat per la Universitat de València. Aquest matí 1.300 participants han caminat tres quilòmetres i mig del Jardí Botànic fins al rectorat de la universitat.

La proposta naix de La Nau, un espai de la Universitat de València on les persones amb més de 55 anys continuen formant-se. Enguany el passeig compleix nou anys i ha desbordat les inscripcions.

La rectora de la UV, Mavi Mestre, ha assegurat que són “una universitat pública social i inclusiva” i que per a ella és una satisfació com a rectora “haver passejat des del Botànic, un lloc emblemàtic en la universitat i amb tantíssimes persones”.

L’Associació per al Tractament de Persones amb Alteracions en el Desenvolupament (Attem) és enguany la destinatària de la recaptació d’aquest acte solidari que reuneix cultura, esport i solidaritat.

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha donat suport a aquest acte i ha recordat que organitzacions com Attem “acompanyen les persones amb alguna diversitat i ens fa més rics i millors com a societat”.

També et pot interessar

stats