La Unió de Consumidors denuncia a la fiscalia la revenda d'entrades per als Concerts de Vivers

Les entrades, comprades a través de webs no oficials, han triplicat el preu original.

Concert de Txarango als Concerts de Vivers de la Gran Fira de València, 2017
Concert de Txarango als Concerts de Vivers de la Gran Fira de València, 2017 / Pacopac

 La Unió de Consumidors de València ha denunciat davant la Fiscalia Provincial la revenda d'entrades per als Concerts de Vivers 2018 a través de pàgines web no oficials. L'organització cita un exemple. Una entrada que en la pàgina oficial té un preu de 25'30 euros, en la plataforma Viagogo costa el triple, 77 euros.

La Unió de Consumidors recorda que la venda d'entrades per a aquest esdeveniment lúdic, que organitza l'Ajuntament de València, es fa de forma oficial a través de la pàgina web www.concertsdevivers.com. Els preus oscil·len entre els 10 i els 35 euros, més un recàrrec del 10% en concepte de gastos de gestió.

La denúncia davant la fiscalia s'ha fet efectiva després de detectar que diverses pàgines web es dediquen a la compravenda d'entrades per a espectacles musicals i esportius. Aquestes plataformes unflen els preus i posen a la venda les entrades a més de 100 euros, i això sense comptar els gastos de gestió i altres taxes.

La Unió de Consumidors destaca que aquest encariment injustificat del preu dels tiquets provoca un perjuí econòmic considerable tant a l'Ajuntament de València com a la ciutadania en general, i acusen les plataformes no oficials d'aprofitar-se dels diners públics que es destinen per a subvencionar les actuacions musicals.

  

És per això que la Unió de Consumidors de València ha sol·licitat a la Fiscalia Provincial que investigue les activitats d'aquestes plataformes. I als consumidors, recomana que compren sempre les entrades en els web oficials o autoritzats pels organitzadors.

Entre els artistes que actuaran a Vivers durant el mes de juliol destaquen, entre altres, The Waterboys, Niña Pastori, Rubén Blades, Los secretos i Rosendo.

     

També et pot interessar

stats