Els dos únics infectats per coronavirus a Espanya donen negatiu per primera vegada

Si la següent anàlisi torna a donar negatiu, els pacients hospitalitzats a La Gomera i Palma, rebran l’alta hospitalària de manera immediata.

Hospital de Son Espases a Mallorca
Hospital de Son Espases a Mallorca / Efe.

El pacient ingressat a l'Hospital de la Gomera des del 29 de gener afectat per coronavirus ha donat negatiu en l'última anàlisi i continua sense cap simptomatologia, tal com ha informat la Conselleria de Sanitat del govern de Canàries.

Les proves es repetiran dins de 24 hores i en cas que es confirmara el resultat negatiu, rebria l'alta hospitalària de manera immediata.

El pacient, que en les dues anàlisis anteriors havia donat positiu, és un ciutadà alemany que va viatjar a La Gomera de vacances en companyia de cinc amics. Pel que sembla es va contagiar al seu país, tot i que va ser diagnosticat després de la seua arribada a Canàries.

Els seus amics es mantenen en situació de seguiment domiciliari al municipi d’Hermigua. Transcorregut el període de vigilància domiciliària, aquestes persones poden reprendre les seues vides amb absoluta normalitat, sense que siguen necessàries restriccions de cap mena.

L'hospitalitzat a Palma dona per primera vegada negatiu 

Les mostres de l'home ingressat pel Covid-19 a l'Hospital Universitari Son Espases, a Palma, també han donat negatiu per primera vegada des que va ser hospitalitzat el divendres passat.

Ara l'home haurà d'esperar ara un segon resultat negatiu abans de poder considerar que es troba lliure del virus. Mentrestant, roman aïllat i sense cap símptoma a Son Espases, on va ingressar el 7 de febrer. La primera i la segona mostra que se li van prendre van donar positiu el 8 i l'11 de febrer respectivament.

També et pot interessar

stats