Unes 40.000 persones omplin els carrers del Racó de l'Oix, a Benidorm, en la Fancy Dress Party

Milers de turistes gaudixen d’aquest carnestoltes no oficial que va començar fa 25 anys en un dels bars de la ciutat

Fancy Dress Party 2022

La Fancy Dress Party ha tornat al carrer amb un gran èxit. Els turistes, la majoria britànics, s’han posat de gala amb les seues millors disfresses per a ballar i festejar a Benidorm. Com cada any, després d'acabar les festes majors patronals, els carrers s'omplin de colors i bon ambient en aquesta celebració sorgida fa 25 anys en un dels bars de la ciutat.

Les turistes es disfressen i ballen als carrers de Benidorm
Les turistes es disfressen i ballen als carrers de Benidorm

De bon matí ja es podien veure els turistes disfressats, però ha sigut a les 16 hores quan ha començat el moment clau de la jornada: la desfilada de carrosses. Batucades, bandes de música, DJ, grups de ball i espontanis han omplit de música i festa la vesprada.

Setze carrosses són les que han desfilat pel carrer Lepant, Derramador i Girona, i han animat els participants al llarg del recorregut.

Aquesta celebració és tot un referent per als turistes britànics, molts dels quals ja reserven les seues vacances per avançat per tal de gaudir de la festa. Els organitzadors consideren que enguany han superat la xifra d’assistència de l’any 2019.

També et pot interessar

stats