Una xiqueta de sis anys resulta ferida greu en atropellar-la un cotxe a Elx

Han traslladat la menor a l'Hospital General Doctor Balmis d'Alacant

Un vehicle del SAMU es va traslladar fins al lloc del succés, però l'equip sanitari no va poder fer res per salvar la vida del jove
Un vehicle del SAMU es va traslladar fins al lloc del succés, però l'equip sanitari no va poder fer res per salvar la vida del jove / Europa Press
22 de març 2024 - 19:30

Una xiqueta de sis anys ha patit aquest divendres ferides greus al cap en atropellar-la un vehicle en un carrer del nucli urbà d'Elx, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat (CICU).

L'accident ha ocorregut a les 14:20 hores al carrer del Bisbe Barrachina i el personal d'una ambulància del SAMU ha assistit la menor per traumatisme cranioencefàlic abans de dirigir-la en un primer moment a l'hospital General d'Elx i després, al General Doctor Balmis d'Alacant.

D'altra banda, el CICU també ha informat que poc abans, a les 14:15 hores, un cotxe i una motocicleta han col·lididt a l'avinguda de l'Estació d'Alacant. Al lloc dels fets han assistit un home de 70 anys per crisi convulsiva i un home de 54, per policontusions. Al primer l'han traslladat a la clínica privada Vistahermosa i al segon, a l'Hospital General Doctor Balmis.

També et pot interessar

stats