Una xiqueta ferida en l’incendi d’un pis de la plaça de Regino Mas de València

Els equips mèdics també han atés un home per inhalació de fum i una dona per una crisi d’ansietat

Imatges de l'incendi que ha afectat un pis a València
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
24 de maig 2022 - 19:40 Actualitzat: 25 de maig 2022 - 09:07

Una xiqueta de nou anys ha resultat ferida en l’incendi d’un pis de la plaça de Regino Mas de València que s’ha declarat aquest dimarts a la vesprada, segons han informat fonts dels bombers de de l'Ajuntament de València. La xiqueta, que ha patit una parada cardiorespiratòria, ha sigut traslladada a l’Hospital Universitari La Fe en una unitat del SAMU.  

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha informat que els equips mèdics també han atés un home per inhalació de fum i una dona per una crisi d’ansietat, que també han sigut traslladats a La Fe. 

Imatge de la vivenda afectada per l'incendi
Imatge de la vivenda afectada per l'incendi / César Rodríguez

En l’extinció del foc, que ja està controlat, han intervingut sis vehicles i 18 efectius dels Bombers de l'Ajuntament de València. També s’ha desplaçat fins al lloc dels fets una patrulla de la policia de la Generalitat i una unitat dels SAMU.

Pablo Ortiz, cap de guàrdia de bombers, ha assegurat que ara mateix es desconeixen les causes de l’incendi, que ja estava estés per tota la vivenda quan han arribat les tres dotacions de bombers des del parc de l’Oest, de Campanar i del Centre Històric.

També et pot interessar

stats