Una xiqueta morta i una altra ferida greu en el xoc frontal de Xert

En l’accident d’aquest dilluns de vesprada va faltar també una dona de 69 anys

Dos bombers dels que van participar en les tasques de rescat netegen la calçada davant un dels vehicles implicats, que va quedar amb la part davantera desfeta
Dos bombers dels que van participar en les tasques de rescat netegen la calçada davant un dels vehicles implicats, que va quedar amb la part davantera desfeta / Consorci de Bombers de Castelló

Una xiqueta de deu anys morta i una altra, la germana de set, ferida greu, que es recupera a l'hospital. Són dues de les víctimes de l’accident d'aquest dilluns a la vesprada, quan el vehicle en què anaven va xocar frontalment contra un altre, a la carretera N-232, a l’altura de Xert.

En el xoc va morir també una dona de 69 anys, ocupant d'un dels vehicles, i van resultar ferides greu unes altres quatre: els pares de les xiquetes, de 43 i 41 anys, la filla menor, així com la germana de la segona víctima, una dona de 64 anys, segons han confirmat fonts de la Guàrdia Civil.

Els agents investiguen les causes d'aquest accident, que es va produir quan un dels vehicles va envair el carril del sentit contrari. El turisme de la família, que viatjava en direcció a Morella, va xocar frontalment contra una furgoneta, on anaven dues germanes, una de les quals va morir en el sinistre.

La dona més major, l’home i la xiqueta ferits van ser traslladats a l’hospital comarcal de Vinaròs, mentre que els serveis sanitaris van portar la dona més jove fins al General de Castelló.

En arribar els bombers de la Diputació de Castelló, van haver d’extraure alguns dels ocupants dels vehicles. L’accident va tindre lloc a les 19:30 hores, però els treballs de rescat de les víctimes i de neteja de la calçada es van allargar fins ben entrada la nit. 

Morella decreta tres dies de dol oficial

L'Ajuntament de Morella ha decretat tres dies de dol oficial per a mostrar el seu dolor per la mort de la xiqueta, veïna de la població. Fonts del consistori han indicat que s'han declarat els dies 26, 27 i 28 de juliol de dol oficial en els quals s'han suspés tots els actes públics municipals de la capital dels Ports. 

El consistori ha mostrat "el seu condol i solidaritat, en nom de l'Ajuntament i de tot el poble, als seus familiars". 

També et pot interessar

stats