Una vintena de trens afectats per les obres del corredor mediterrani

L’Aldea-Amposta-Tortosa és un dels punts on els viatgers canvien de tren a autobús

VÍDEO | Una vintena de trens afectats per les obres del corredor mediterrani

Les obres per a connectar la variant de Vandellòs al corredor mediterrani afecten la circulació d’una vintena de trens dels que connecten la Comunitat Valenciana amb Barcelona des d’ahir a la vesprada. L’Aldea-Amposta-Tortosa és un dels punts on els viatgers es veuen obligats a canviar del tren a l’autobús per a recórrer per carretera el tram afectat. Un dispositiu que, segons ha explicat Renfe, funciona sense incidents.

Els treballs en aquesta zona serviran per a adequar l’ample de via al corredor mediterrani al tram que connecta l’Ametlla de Mar amb l’Hospitalet de l’Infant. El tall de la circulació ferroviària pel tram sud de Catalunya durarà 56 hores, fins a les 6:00 hores del matí de dilluns.

Des de les set d’aquesta vesprada, cap Euromed dels que uneixen Alacant, València, Castelló i Barcelona para a l’estació de tren de l’Aldea-Amposta. El motiu és que han començat les obres per a adequar l’ample de via al corredor mediterrani a l’únic tram que falta, de l’Ametlla de Mar a l’Hospitalet de l’Infant. Dilluns les obres ja estaran acabades.

Fins a les 6:00 hores del matí de dilluns, part del trajecte a Barcelona s’ha de fer per carretera. Així, es talla durant 56 hores el tram del sud de Catalunya del corredor mediterrani. Només la vesprada d’aquest divendres, huit trens de llarga distància s’han vist afectats pel tall en els dos sentits.

També et pot interessar

stats