Una vintena de migrants malviuen en una fàbrica abandonada de València

L'ONG València és Refugi està mediant amb l'Ajuntament per a buscar-los un lloc on viure que s'adapte als seus horaris de treball de temporers

Alguns migrants han vist morir persones malaltes amb les quals convivien

Una concentració a València ha recordat aquest diumenge de vesprada el tercer temporer d'origen africà que mor a la fàbrica abandonada de la Garrofera a conseqüència de les pèssimes condicions de vida. Diferents ONG han demanat la intervenció de l'Ajuntament perquè els ajude a trobar habitatges dignes per a les persones migrants que hi malviuen. 

En aquest espai malviuen una vintena de migrants en condicions infrahumanes. Enmig dels enderrocs, sense aigua ni llum. Volen que els deixen viure allí perquè és això o la intempèrie, ja que els horaris dels albergs municipals són incompatibles amb el seu treball com a temporers.

Gus Epam, un valencià membre de l'ONG València és Refugi, està mediant amb l'Ajuntament per a buscar-los un lloc on viure que s'adapte als seus horaris de treball i els permeta deixar les condicions infrahumanes en què estan sobrevivint. 

També et pot interessar

stats