Una víctima de Jorge Ignacio Palma va discutir amb ell hores abans de la mort de Marta Calvo

Aquest dimarts han declarat quatre dones: una com a testimoni dels fets i tres eren víctimes del presumpte assassí.

Jorge Ignacio Palma, l'assassí confés de Marta Calvo, amb la Guàrdia Civil
Jorge Ignacio Palma, l'assassí confés de Marta Calvo, amb la Guàrdia Civil / Arxiu

La investigació per a aclarir la mort de Marta Calvo avança als jutjats. Un any després de la desaparició de la jove de 25 anys en una casa de Manuel (Ribera Alta), quatre testimonis han detallat les pràctiques de l’únic acusat del crim, Jorge Ignacio Palma.

En concret, aquest dimarts ha declarat una companya de pis d'una de les víctimes mortals i tres dones que s'han personat en la causa. Les tres supervivents han confirmat de manera pràcticament idèntica les pràctiques sexuals de qui l'acusació considera un assassí en sèrie.

Els seus testimonis coincideixen en l'obsessiva i perillosa pràctica sexual del detingut, que introduïa pedres de cocaïna a les zones íntimes, sense el seu consentiment, tot i el perill mortal que representa aquesta pràctica. Els seus advocats han incidit que aquest mateix modus operandi demostra que l’agressor era conscient del dany que produïa entre les seues víctimes. Fins i tot, han arribat a apuntar que en algunes trobades s’havia presentat amb més de 30 grams de cocaïna.

Segons ha pogut saber À Punt Notícies, una de les dones que ha declarat aquest dimarts als jutjats ha relatat que el mateix 7 de novembre del 2019, dia en què es va perdre el rastre a Marta Calvo, es va veure al seu domicili amb J. I. Palma, a qui va recriminar les seues accions en una trobada sexual anterior. Posteriorment, el va fer fora del domicili.

Una altra de les dones ha assegurat que quan va contactar amb l’acusat per WhatsApp, aquest li va proposar una “festa blanca”, és a dir, mantindre relacions sexuals amb consum de cocaïna, a la qual cosa la jove es va negar rotundament.

A Jorge Ignacio Palma, un home amb antecedents per narcotràfic detingut i empresonat a Itàlia, amb una àmplia fitxa policial per altres delictes menors, se l’incrimina de sis morts ja siga consumades o en temptativa. Per a la Fiscalia són fets que poden ser qualificats d’homicidi, les acusacions creuen que es tracta d’assassinats i volen demanar per a ell, quan arribe el juí, la pena de presó permanent revisable.

També et pot interessar

stats