Una venedora de l’ONCE reparteix més de set milions d'euros al mercat de Russafa

Yolanda Peñalver, que ha repartit els 28 cupons premiats del sorteig de Reis, defineix l’experiència com un “conte de Nadal i un regal de Reis” 

EuropaPress 4908599 cuponazo dia reyes cumple cuento navideno yolanda deja millones euros
La venedora, Yolanda Peñalver / ONCE

El sorteig del Cuponazo de l’ONCE de Reis ha arribat amb molta alegria al mercat de Russafa, on una venedora que porta al mercat “tota la vida” ha repartit els 28 cupons que acumulen un premi de 7.080.000 euros entre clients i clientes.  

“Un conte de Nadal i un regal de Reis.” Així es refereix Yolanda Peñalver, venedora de l'ONCE, al sorteig del Cuponazo d'aquest divendres, 6 de gener. La quantitat s’ha distribuït entre un cupó premiat amb sis milions d'euros i 27 cupons més amb 40.000 euros cadascun.  

“Pràcticament, vaig nàixer en el mercat i m'he criat allí, on els meus pares tenien un lloc de salaons, i a ells dedique aquest premi", ha manifestat la venedora, que a més està “molt satisfeta” d’haver repartit els diners entre la gent que acudeix “cada dia, cada setmana, cada any al mercat i a comprar els cupons” i que realment “ho necessita”. 

Peñalver va treballar al mercat de Russafa durant anys fins que va patir un accident que li va generar una discapacitat. No obstant això, el 2016 l'ONCE li va donar una “segona oportunitat” com a venedora.

València acumula, amb aquests set milions, un total de 43 milions d'euros rebuts en premis de l'ONCE en els últims dies comptant el Cuponazo del 30 de desembre, que va deixar sis milions, i l'extra de Nadal de l'ONCE, que va repartir l'1 de gener fins a 30 milions a Almàssera. 

També et pot interessar

stats