Una veïna de la Pobla de Vallbona celebra el seu 108 aniversari

Consuelo Gimeno ha demanat a l’alcalde que li fera una festa amb una traca per a celebrar la seua longevitat

Consuelo celebra l'aniversari amb una festa al seu poble / À Punt NTC

Consuelo Gimeno, veïna de la Pobla de Vallbona (Camp de Túria), ha complit aquest dimecres 108 anys. És una de les dones més majors de la Comunitat Valenciana. El poble li ha fet una festa aquesta vesprada amb una banda de música, xiquets amb flors i fins i tot una traca, una petició especial que ella mateixa li va fer a l’alcalde abans del seu aniversari.

Molta gent ha acudit a celebrar l’aniversari d’aquesta dona de la família dels Facundos, coneguda així pel nom de pila d’un d’ells. Amb tant de rebombori, Consuelo semblava un poc desorientada, però té ben clara la raó de tanta celebració: “Tinc 108 anys, la més velleta del poble”, ha afirmat. “Ma mare de jove era molt guapa i molt treballadora, ens ha tirat endavant a sis fills, llavant i treballant”, ha assegurat una de les filles.

Consuelo és la segona valenciana més vella, després de Felisa López. Entre mos i mos, tots els convidats es fan la mateixa pregunta: quin és el secret d'aquesta longevitat? “Treballar l’amor i tot el que ens ha ensenyat”, segons la seua filla major. Consuelo ja imagina com té pensat celebrar els 109.

També et pot interessar

stats