Una veïna de Castelló demana més protecció enfront del seu agressor

L'exparella de Lorena ix de presó dilluns i ella viu atemorida per si no compleix l'orde d'allunyament.

VÍDEO | Una veïna de Castelló demana més protecció enfront del seu agressor

Lorena viu atemorida perquè la seua parella anterior, que van condemnar a 24 mesos de presó per amenaces, eixirà dilluns vinent de la presó.

Aquesta veïna de Castelló denúncia que, encara que l'agressor té una orde d'allunyament, li han facilitat dades sobre la seua situació actual, perquè continuen casats legalment, i que ell està intentant aprofitar-les. Té molta por d'eixir al carrer perquè assegura que l'agressor "és capaç d'actuar amb pistola i ganivet".

A més, assegura que l'exparella ha fet tots els possibles per retardar el procés de divorci per a ocasionar-li diversos problemes legals, com no poder inscriure en el registre la seua filla de tres mesos, i amb això es queda sense assistència sanitària, o no poder demanar la baixa per maternitat.

Per tot això, Lorena exigeix més mesures de protecció per a totes dues, com ara una polsera telemàtica que garantisca que l'agressor compleix un distanciament de 500 metres com a mínim, i que hauria d'arribar dilluns vinent.

Aquesta informació ha arribat a la redacció d'Informatius d'À Punt a través del correu electrònic tincunanoticia@apunt.es i el número de Whatsapp 699 461 999. És una nova eina de comunicació que des del mitjà públic s'ha posat en marxa per a fomentar la interacció amb els valencians i les valencianes.

També et pot interessar