Una trentena de viatgers es queden més de nou hores dins d’un comboi de metro procedent de l’Alcúdia

El comboi, amb destinació València, es queda parat en diverses localitats i traslladaran els viatgers en autobús.

Imatge dels viatgers i viatgeres atrapades
Imatge dels viatgers i viatgeres atrapades / Ivan Tarazona

El temporal que ha castigat especialment a la Ribera i l’Horta ha causat nombrosos problemes a la gent que depenia dels serveis que han quedat condicionats per la pluja. És el cas d’una trentena de viatgers que han quedat atrapats en el comboi de Metrovalència que uneix la Ribera Alta amb el centre de València. Alguns han pujat al metro a les 14:30 hores i, quasi deu hores després, vora les 22:00 hores, encara no havien pogut arribar a la seua destinació, València.

És el cas d’Ivan Tarazona, un viatger que ha arribat a les 14:30 hores a l’estació de l’Alcúdia per a agafar el comboi de Metrovalència en direcció a la capital. Ha relatat a À Punt NTC que el seu trajecte ha començat amb una hora de retard per les inclemències meteorològiques, però no seria l'únic. El comboi s’ha detingut unes hores a Carlet, després a Alginet i, com que a la via el tren no permetia continuar el viatge per un problema, el metro ha hagut de tornat a l’estació Font d’Almaguer.

Des d’aquesta estació, al terme de Benifaió, el comboi ha tornat arrere per a aplegar a Carlet, on un autobús traslladaria tots els viatgers a València. A les 21:45 hores els vora trenta viatgers afectats encara estaven a Carlet.

Viatgers atrapats fent transbordament a l'estació de Carlet a les 21:45 hores de la nit / Ivan Tarazona

Tarazona ha explicat que molts dels viatgers estaven nerviosos després de tantes hores de viatge, a més de cansats, per la falta d’informació de Metrovalència, i la contínua improvisació per a acabar el viatge.

També et pot interessar

stats