Una regidora de la Vilavella va exercir cinc anys com a metgessa sense títol en un balneari

Una farmàcia del municipi va detectar irregularitats en la seua certificació de col·legiada i va informar-ne el balneari

Façana del balneari de la Vilavella / 'À Punt NTC'

Una regidora de l'Ajuntament de la Vilavella (Plana Baixa) feia cinc anys que exercia de metgessa al balneari de la localitat sense tindre el títol. El mateix establiment ha denunciat la regidora del partit Independents per la Vilavella davant el jutjat de Nules.

El cas es va destapar dijous, quan una farmàcia del poble va detectar una irregularitat en la certificació de col·legiada de la presumpta metgessa i va informar-ne el balneari. Quan el balneari va demanar aquesta documentació a la regidora, no va rebre resposta i va decidir acomiadar-la.

📣 Comunicado institucional del Ayuntamiento 📣 Comunicat institucional de l'Ajuntament #LaVilavella #transparència

Posted by Ajuntament de La Vilavella on Thursday, August 3, 2023

L'establiment l'ha denunciat al jutjat de Nules pels delictes d'intrusisme, falsedat documental i estafa. Tot i això, han ratificat que el treball que duia a terme era de revisió i elaboració d'informes i en cap cas tractava pacients.

L'Ajuntament ha emés un comunicat on tracta la situació com una "qüestió personal i aliena al càrrec i funcions exercides al consistori", però en què informa que les funcions que tenia a la regidoria "han sigut assumides per l'equip de govern".

Per la seua banda, l'Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de Castelló ha decidit personar-se en el procediment "quan tinga les dades suficients per a fer-ho, exercint l'acusació particular" amb l'objectiu "d'evitar l'intrusisme laboral".

També et pot interessar

stats