Una regidora d’Alacant admet que va difondre l'alerta falsa sobre el tancament de bars i restaurants

Lídia López demana disculpes i assenyala que va malinterpretar unes paraules d’Oltra.

L'alcalde d'Alacant Luis Barcala i al regidora d'Hostaleria Lidia López durant una visita al sector de bars i restaurants
L'alcalde d'Alacant Luis Barcala i al regidora d'Hostaleria Lidia López durant una visita al sector de bars i restaurants / Ajuntament d'Alacant.

La regidora d’Hoteleria de l’Ajuntament d’Alacant, Lidia López, ha reconegut haver sigut l’autora de l'alerta falsa que va circular per les xarxes socials dimecres passat i que anunciava que la Generalitat anava a decretar el tancament de bars, restaurants i comerços davant de l’avanç de la pandèmia a la Comunitat Valenciana. El Consell va desmentir-ho el mateix dimecres a través de plataformes com Twitter.

El missatge citava l’Ajuntament d’Alacant, que va emetre un comunicat l’endemà per a precisar que el consistori no n'havia notificat res. El text que va circular deia: “Ens acaben de comunicar des de l'Ajuntament que aquesta vesprada Ximo Puig donarà una roda de premsa per a comunicar el tancament de l'hoteleria i el comerç. Encara no sabem si entrarà en vigor divendres o dissabte”.

En una entrevista a Radio Alicante, la regidora, Lidia López, ha reconegut ser l’autora i ha demanat disculpes. López ha explicat que és una mala interpretació d’unes paraules de la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, en què apostava per mesures més restrictives.

La regidora ha explicat en l’entrevista a la SER que va telefonar als representants de bars i restaurants de la ciutat per a advertir-los del tancament i manifestar-los preocupació. López els ha demanat disculpes pel malestar que ha generat en el sector i ha avançat que es posarà en contacte amb ells per a disculpar-se.

També et pot interessar

stats