Una persona resulta ferida a l'Alcúdia per una explosió causada per una estufa de gas

Els bombers també han hagut de rescatar aquest dissabte un motorista que havia caigut en un barranc de la Iessa (Serrans)

Intervenció dels bombers a l'Alcúdia
Intervenció dels bombers a l'Alcúdia / Consorci Provincial de Bombers de València

Una persona ha resultat ferida amb diverses cremades després que es produïra una "forta explosió" a sa casa a l'Alcúdia (Ribera Alta), a causa d'una concentració de gas en una estufa catalítica.

El succés s'ha produït al voltant de les 7:40 hores d'aquest diumenge, segons ha informat el Consorci de Bombers de València. Pel que sembla s'ha produït una concentració de gas en una estufa catalítica, que ha ocasionat una "forta explosió" en una casa, "que ha deixat nombrosos danys".

Motorista rescatat a la Iessa

D'altra banda, un motorista que havia caigut en un barranc de la Iessa (els Serrans), també va haver de ser rescatat aquest dissabte pels bombers. L'home va caure d'una altura de 10 metres i els bombers van necessitar una llitera per a evacuar-lo i traslladar-lo a la carretera.

El Consorci de Bombers de València va mobilitzar el grup de rescat GERA, un sergent de Paterna i bombers voluntaris de Titaigües i de Xelva i una vegada finalitzada l'operació de rescat del motorista, els bombers van recuperar també la moto del lloc on havia caigut.

També et pot interessar

stats