Una persona morta i onze ferides per haver-se assolat un forjat en les obres de l’Hotel Ritz de Madrid

Els serveis d’emergències intenten comprovar si hi ha treballadors atrapats a l’interior.

A la plaça de la Lleialtat s'ha instal·lat un hospital de campanya
A la plaça de la Lleialtat s'ha instal·lat un hospital de campanya

Un treballador ha mort i onze persones han resultats ferides, dues d’elles greus, en les obres de remodelació de l’Hotel Ritz, després de caure uns forjats des de la sisena planta de l’edifici, que han arrossegat la bastida en la qual treballava un grup d'obrers. Els serveis d’emergències encara treballen a l’interior de l’hotel per a rescatar el cos de la víctima mortal, un home de 42 anys.

Dels onze ferits, cinc han estat donats d’alta en el lloc del succés, i els altres sis han estat traslladats a diversos hospitals. Han traslladat els dos ferits greus a l’Hospital 12 d’Octubre i al Gregorio Marañón amb politraumatismes.

Al lloc de l’incident, que ha ocorregut cap a les 16:10 hores, s’han desplaçat tres dotacions de bombers, mitja dotzena d’ambulàncies del Samur, a més de la Policia Local i la Policia Nacional. En les immediacions de l’hotal, a la plaça de la Lealtad, també s’ha instal·lat un hospital de campanya.

Un dels obrers que es trobava a l’interior de l’hotel ha assegurat que en el moment de l’accident hi ha hagut un gran soroll i “molta pols”, i de seguida els han evacuat.

L’Hotel Ritz es va tancar a final de febrer de 2018 i havia d’estar-ho fins al 2019 per a sotmetre’s a una renovació que tenia un cost previst de 99 milions d’euros.

També et pot interessar

stats