Ferit un home en saltar d’un segon pis a Alcoi fugint de les flames del seu habitatge

L’incendi, que ja ha sigut extingit, s’ha iniciat en aquesta altura, amb gran quantitat de fum i flames 

Efectius del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant treballant en l'extinció de l'incendi
Efectius del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant treballant en l'extinció de l'incendi / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant

Aquest dimarts de vesprada s’ha registrat un incendi en un habitatge del carrer València d’Alcoi que ha obligat a desallotjar part de l’edifici. El foc s’ha originat al segon pis d’una finca de huit, i la gran quantitat de fum i flames ha fet que una persona botara des d’aquesta segona altura.

Segons ha informat el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat, en l'incendi ha resultat ferida una persona. Un home de 52 anys que ha estat atés per una possible fractura al peu pels equips de SAMU i SVB que s'han desplaçat fins al lloc dels fets. Posteriorment, ha sigut traslladat a l'hospital Mare de Déu dels Lliris d'Alcoi mitjançant una ambulància de suport vital avançat.

En la lluita contra l'incendi, que ja està extingit, han treballat dues unitats de comandament, una bomba urbana pesada, un sergent, un cap i cinc bombers del parc d’Alcoi i Cocentaina. A més, ja s'ha buidat de fum l'escala de l'edifici, i el veïnat del quart i cinqué pis es troba confinat en les seues vivendes, mentre que el de la resta de pisos continua evacuat a l'espera que els bombers arrepleguen la instal·lació.

També et pot interessar

stats