Una persecució policial pel robatori d'un camió a València causa un embós quilomètric a l'A-7

L'incident ha acabat amb tres conductors ferits lleus després que el presumpte lladre els ha envestit durant la fugida

Moment en què la Policia Local de València captura el presumpte lladre

El robatori d'un camió de repartiment a València ha acabat en una persecució policial que ha col·lapsat un tram de l'autovia A-7, conegut com el bypass, per on ha pegat a fugir el sospitós. 

Els fets han passat aquest dijous a primera hora del matí, al voltant de les 8:30. Fonts de la Policia Local de València han confirmat a À Punt que l'individu ha sostret el vehicle al carrer de l'Uruguai, al districte de Jesús, aprofitant un moment en què el propietari n'havia baixat. 

Darrere li han eixit diverses patrulles de la segona unitat de districte de la Policia Local de València, que han començat una frenètica persecució fins a l'A-7. Motoristes del cos municipal han aconseguit avançar el camió i parar el trànsit, però el presumpte lladre ha envestit tres vehicles que es trobaven aturats a causa de l'embós que començava a generar-se a la via. L'incident ha acabat amb diversos conductors ferits lleus per l'impacte. La furgoneta robada, que pertanyia a la marca d'amanides Florette, presenta danys considerables.

Retencions a l'A7 a causa de la persecució
Retencions a l'A7 a causa de la persecució / DGT

A conseqüència de la persecució, s'han generat en aquest tram del bypass, aproximadament entre els punts quilomètrics 311-313, llargues retencions que han col·lapsat la via i s'han prolongat durant diverses hores al llarg del matí.  

La càmera d'un camió que circulava en el moment de la persecució per l'autovia ha pogut captar en directe la seqüència dels fets. En les imatges, que s'han difós per WhatsApp, es pot veure el moment en què el sospitós, al volant del vehicle fugat, xoca amb el cordó policial que l'esperava en un punt de l'A-7, prop de l'eixida cap a Torrent i Picassent, per a detindre'l. Després de l'impacte els agents desplegats a la zona han pogut envoltar-lo i arrestar-lo per un presumpte delicte de robatori i un altre contra la seguretat viària. El detingut ja ha quedat a disposició de la Guàrdia Civil d'Aldaia.

També et pot interessar

stats