Una pedregada causa danys en vehicles i teulades de poblacions dels Ports i de l'Alt Maestrat

El municipi més afectat per la pedregada ha sigut Cinctorres, als Ports. La pedra va causar alguns desperfectes en vehicles, teulades i claraboies. A Morella van caure 40 litres metre quadrat en poc de temps.

La pedregada caiguda a Vilafranca ha causat diversos desperfectes
La pedregada caiguda a Vilafranca ha causat diversos desperfectes / Diadia

La línia de tronades va agranar la meitat nord interior de la Comunitat, des del Racó d'Ademús fins a la comarca del Ports. Les poblacions castellonenques més afectades van ser Cinctorres i Morella, els Ports, i Vilafranca , l'Alt Maestrat. Una forta pedregada va causar danys en diversos vehicles a Cinctorres. La pedra, de dimensions considerables i amb un fort acompanyament elèctric, va rebentar els vidres de diversos vehicles que estaven aparcats al carrer, així com les teules i claraboies d'algunes cases. A Vilafranca i a Morella la pedra va caure barrejada amb aigua, i justament al municipi dels Ports cal destacar els 40 litres per metre quadrat que van convertir els carrers costeruts en xicotetes cascades. Segons la Policia Local de Morella, la tempesta d'aigua i pedra, també acompanyada d'un fort aparat elèctric, no va causar desperfectes en vehicles o habitatges.

Tempestes a l'extrem nord

Hui torna l'estabilitat a quasi tota la província de Castelló, però, segons l'Agència Estatal de Meteorologia, poden formar-se algunes tempestes aïllades que afectaran comarques de l'extrem nord de Castelló.

També et pot interessar

stats