Una patrulla de la Policia salva una criatura de dos mesos en parada cardiorespiratòria

Els menut va recuperar la respiració després de 20 minuts de masatge cardíac que li van aplicar els agents.

Un agent de la Policia amb el bebé auxiliat
Un agent de la Policia amb el bebé auxiliat / Europa press

Agents de la Policia han salvat la vida d'un bebé de dos mesos que es trobava en parada cardiorespiratòria en una vivenda del barri de Russafa de València. Després de practicar-li durant 20 minuts la maniobra de reanimació cardiopulmonar, el bebé ha reaccionat.

Els fets han ocorregut sobre les 19.30 d'aquest diumenge quan els agents van ser alertats a través del telèfon 091 que un bebé s'havia desmaiat i no respirava.

Quan els agents hi acudiren, trobaren diverses persones "molt alterades" en el portal i una dona que portava un bebé immòbil que no respirava. Immediatament un dels policies va agafar el bebé en braços i va començar a realitzar-li el massatge cardíac, fins que va reaccionar i va començar a respirar i plorar.

Als pocs segons el xiquet va començar a quedar-se sense respiració una altra vegada, iniciant novament l'agent el massatge cardíac, fins a tornar a recuperar la respiració.

Després de més de 20 minutos realitzant les maniobres al bebé van arribar els serveis mèdics, que van traslladar al xiquet a l'hospital, on va ingressar amb vida i conscient.

També et pot interessar

stats