Una pastisseria de Vila-real regalarà un diamant de mig quirat en un dels tortells de Reis

Es tracta d'una pedra brillant autèntica comprada a Anvers, "d'alta qualitat valorada en 2.500 euros", segons indica el pastisser Antoni Pascual, de La Artesa Bakery Shop

El diamant en un tortell de Reis en una pastisseria de Vila-real / À Punt NTC

Ho havíem vist amb bitllets de 500 euros o amb premis milionaris, però una pastisseria de Vila-real ha anat més enllà. Regalarà un diamant de mig quirat en un dels tortells de Reis que venga fins al 5 de gener. La brillant iniciativa ha despertat la curiositat de molts.

Impossible oblidar la memorable escena de cine en què Audrey Hepburn s'acostava a Tiffany's per a esmorzar amb diamants. El que Hepburn no sabia és que en aquesta pastisseria ho pot fer mullant tortell de Reis.

La brillant idea és d'un jove pastisser que sorteja la joia entre tots els pastissos venuts. "Se'ns va ocórrer per a donar un toc d'alegria enmig de tanta pandèmia", ha contat a À Punt Antoni Pascual, de La Artesa Bakery Shop.

I res millor que una pedra brillant autèntica comprada a Anvers amb totes les garanties. "És d'alta qualitat i val 2.500 euros", destaca.

Quan el client compre un tortell se li donarà una papereta i la pastisseria es quedarà una còpia i la posarà en una urna. El 5 de gener realitzaran el sorteig entre tots els que hi hagen participat.

No compartirà lloc amb la fava i el rei per a evitar ingestes milionàries, però la il·lusió és la mateixa. A les veïnes els sembla "meravellós"

Ja ho deia Marilyn, que els diamants eren els seus millor amics. I per només 18 euros, la inversió els pot eixir redona com un tortell.

També et pot interessar

stats