Una parella d'alemanys jubilats de 66 i 64 anys mor ofegada a la platja dels Arenals del Sol d'Elx

La platja té servei de vigilància

Imatges de la platja on s'han produït els dos ofegaments / À Punt NTC

Una parella ha mort este dilluns ofegada a la platja dels Arenals del Sol d'Elx (Baix Vinalopó), segons ha confirmat la policia a À Punt NTC. La platja disposa de servei de vigilància, segons estes mateixes fonts.

L'avís ha entrat cap a les 14:30 hores. Els ofegats són una parella alemanya jubilada de 66 i 64 anys, respectivament, segons ha detallat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU). La platja tenia bandera groga en el moment dels fets perquè el vent bufava de Llevant i després ha canviat a roja.

A la parella l'han treta de l'aigua inconscient i malgrat les labors de reanimació de l'equip mèdic del SAMU i de l'equip sanitari SVB, no hi ha hagut resposta.

Ja són dotze les persones ofegades al juny

L'inici de la temporada alta del turisme ha arribat enguany acompanyat d'un degoteig d'ofegaments. Amb els dos ciutadans alemanys ofegats hui, ja són huit els estrangers que han perdut la vida (d'un total de dotze víctimes mortals) a les platges del sud de la Comunitat Valenciana al juny.

El primer d'ells es va registrar el 2 de juny a Benissa, on va perdre la vida un home de 48 anys. L'endemà, un home belga de 83 anys va perdre la vida mentre es banyava a Calp, també a la Marina Alta. Eixe mateix dia, dos persones més van perdre la vida a la mar: un home irlandés a Oriola i un altre procedent de la República Txeca a Elx. El dia 4 de juny, una dona de 72 anys va morir ofegada a Torrevella. El 6 de juny, per la seua banda, un home de 68 anys també va morir ofegat a Guardamar del Segura, on l'endemà dos homes, de 46 i 52 anys, van morir també ofegats. Un d'ells tenia nacionalitat polonesa i l'altre, britànica. A Guardamar també va morir el dia 8 de juny un home de 77 anys. I l'endemà, un jove de 18 anys de nacionalitat colombiana va perdre la vida a Benidorm.

Dona estabilitzada al Puig

D'altra banda, el SAMU ha estabilitzat una dona amb símptomes d'ofegament en una piscina del Puig. A les 12:00 hores s'ha sol·licitat la intervenció del CICU per a assistir una dona que han tret amb dificultat respiratòria de la piscina d'un hotel al Puig.  

A la dona l'ha atesa inicialment un socorrista. En arribar, l'equip mèdic del SAMU ha realitzat la reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques de suport vital avançat a la dona, de 32 anys, fins que l'han estabilitzada. 

També et pot interessar

stats