Una opositora d'educació de València denuncia que el tribunal ha perdut el seu examen

L'aspirant apareix en la llista com a no presentada tot i tindre proves de la seua assistència.

VÍDEO | Una opositora d\'educació de València denuncia que el tribunal ha perdut el seu examen

Yasmina Pérez, professora interina de Biologia, és una de les 21.000 persones que aspiren a una de les places de professorat de secundària a la Comunitat Valenciana. Denuncia que, tot i haver fet les dues parts de la prova, la teòrica i la pràctica, apareix com a no presentada en la primera. El tribunal ha perdut el seu examen i serà la Conselleria d'Educació, en un termini de quatre dies, la que resolga el cas. 

En declaracions a À Punt Notícies, Pérez ha explicat que el 26 de juny va realitzar el primer examen, el desenvolupament d'un tema teòric, i l'endemà, el pràctic. Quan van eixir els resultats provisionals el 3 de juliol, la segona prova la tenia aprovada, però en la primera constava com a "no presentada". 

L'aspirant ha explicat que pot acreditar que ha realitzat l'examen ja que disposa del justificant d'assistència, un document signat per haver-li entregat dos fulls en blanc per a completar la prova,  i un testimoni. 

En conéixer els primers resultats, Pérez va reclamar al tribunal, que li va confirmar, erròniament, que havien trobat l'examen. Amb tot, en la llista seguia com a no presentada, ja que, l'examen no va aparéixer i sense examen no pot haver-hi qualificació.  

La següent reclamació havia de dirigir-se a la més alta instància dels tribunals examinadors, la Comissió de Selecció, un organisme que li va contestar que no podia fer res i que només Educació podia resoldre-ho.

Finalment, serà la conselleria la que es pronuncie sobre el seu cas. L'aspirant, acompanyada pel sindicat STEPV, ha presentat un recurs d'alçada dirigit al director general de Centres i Personal Docent, José Joaquín Carrión, amb el qual ha pogut parlar personalment, i que haurà de resoldre la qüestió. 

L'aspirant demana  tornar a fer la prova en cas que no es trobe el seu exàmen. Reclama celeritat en les diligències, ja que el procés de selecció està en marxa i, de moment, està exclosa.

Amb tot, la de Yasmina Pérez no és l'única reclamació d'un procés de selecció que continua en marxa. Davant les nombroses queixes rebudes, STEPV ha convocat assemblees a les seus de les tres capitals. 

També et pot interessar

stats