Una operació internacional contra el robatori de cotxes a Alacant i quatre ciutats més acaba amb 86 detinguts

La Policia Nacional recupera 191 vehicles a Espanya en una macrooperació contra el robatori de més de 1.000 cotxes, camions i motocicletes a tot el món per un valor de 35 milions d'euros

Alguns dels vehicles recuperats
Alguns dels vehicles recuperats / Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut a Espanya 86 persones i ha recuperat 191 vehicles en una macrooperació internacional contra el robatori de més de 1.000 cotxes, camions i motocicletes a tot el món per un valor d'uns 35 milions d'euros.

En l'operació coordinada per Interpol i Frontex, denominada Carback, han arrestat 230 persones per la seua implicació en una organització delictiva.

La banda es dedicava a sostraure vehicles i peces que posteriorment es venien en el mercat negre, ha informat aquest dilluns la Direcció General de la Policia.

Fruit de les gestions policials practicades, els agents han intervingut 191 vehicles i han arrestat 86 persones a Algesires (9), Alacant (24), la Jonquera (1), Madrid (45) i Màlaga (7).

La investigació es va iniciar a partir de les inspeccions que realitzen els agents en els llocs fronterers, concessionaris de compravenda, desballestaments i tallers, on es va detectar un important nombre de vehicles sostrets.

230 detinguts al món i 1.185 vehicles recuperats

Carback ha comptat amb la col·laboració de 77 països i ha acabat amb la detenció de 230 persones de múltiples nacionalitats. A més, s'han recuperat 1.185 vehicles que van ser sostrets en un període de temps de dues setmanes.

També et pot interessar

stats