Una ofrena de rècord amb 109.000 falleres i fallers

L'emotiu acte acabava amb l'entrada de matinada de la fallera major de València a la basílica de la Mare de Déu dels Desemparats.

La d'enguany ha sigut l'Ofrena més multitudinària de la història | ÀP

Amb l'entrada a la basílica de la Mare de Déu dels Desemparats a la una i mitja del matí de la fallera major de València, Marina Civera, acabava l'Ofrena 2019. Era l'última dels 108.983 fallers i falleres que enguany han participat en l'Ofrena més multitudinària de la història. El primer dia, diumenge, van passar per davant de la imatge de la Geperudeta 58.525 festers. Ahir ho van fer 50.458 fallers i falleres. I la fallera major valorava aquell moment, molt emocionada, com un somni molt esperat que no volia que acabara. 

Des de les 3 i mitja de la vesprada, els protagonistes d'un dels actes més vistosos, coloristes i emocionants van ser els integrants de les comissions falleres que oferiren les seues flors i sentiments a la Mare de Déu. Durant els dos dies, la plaça de la Mare de Déu de València ha sigut el centre d'atenció de la festa fallera i el nombrós públic l'ha disfrutat allí present o a través de les diferents plataformes d'À Punt Mèdia.

Un mantell que evoca l'any de la coronació en 1923

 

Des de primeres hores del matí d'aquest dimarts, el dia de la Cremà, la plaça de la Mare de Déu és un dels llocs més visitats de València. La imatge de la patrona ja llueix el mantell entapissat amb els rams que li han oferit els 109.000 fallers i falleres que han participat en els dos dies d'Ofrena. 

Enguany, el mantell de 12 metres d'alt ja acabat presenta un disseny que evoca el de l'any de la coronació, el 1923. 

També et pot interessar

stats