Una nova polèmica racista esguita Ryanair

L’hoste del vol va obligar la passatgera afroamericana a canviar-se de lloc després de les amenaces de l'home que s’asseia al costat.

Una nova polèmica racista esguita Ryanair

La polèmica torna a Ryanair davant d'una situació racista quan un passatger de l'aerolínia es va negar a seure al costat d'una dona negra. El vídeo gravat per un altre passatger que cobria el vol entre Barcelona i Londres ha fet que els usuaris es llancen contra la companyia aèria. "No em parles en una estúpida llengua estrangera, estúpida vaca horrible"; han sigut les paraules que s'han pogut escoltar.

Un dels passatgers al darrere ha decidit cridar l'atenció a l'home que estava assegut al costat de la dona amenaçant-la així:  "Si no et canvien de lloc, t'espente jo a un altre lloc". 

En el vídeo se sent com la filla de la dona demanava a crits que parara. "No em digues el que he de fer, si li dic que se'n vaja, se'n va", va respondre l'home, que va continuar escridassant la dona.  El personal de cabina de la companyia va decidir no cridar l'atenció a l'home ni canviar-lo de lloc i va optar per canviar la dona de seient.

També et pot interessar

stats