Una nova línia de tramvia enllaçarà la Ciutat de les Arts i les Ciències i la façana marítima de València

El conseller Arcadi España també ha anunciat l'ampliació de la línia 10 des de Natzaret fins al port.

Tramvia de l'actual xarxa de Metrovalència

La Generalitat treballa en la creació de la línia 11 de Metrovalència, que unirà la Ciutat de les Arts i les Ciències i la façana marítima de la ciutat de València, amb els barris del Cabanyal-Canyamelar i la Marina. Així ho ha anunciat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, aquest dissabte.

La línia 11 serà un nou traçat de tramvia des de la Ciutat de les Arts fins a la parada Grau-Canyamelar, on s'unirà a l'actual xarxa de transport públic.

Així mateix, España ha detallat que s'ampliarà la línia 10 des de l'estació de Natzaret fins al port de València, des d'on enllaçarà amb la línia 11 fins al Cabanyal. De manera que la Ciutat de les Arts i les Ciències quedarà connectada amb la zona del Grau.

La línia 10 es troba actualment en obres i compta amb un pressupost de 25 milions d'euros. Segons España, està previst que el primer tram d'aquesta línia comence a funcionar en la primera meitat de l'any que ve.

Dilluns que ve tindrà lloc una reunió entre Ferrocarrils de la Generalitat, l'Ajuntament de València i l'Associació de Veïns del Barri de Natzaret per tal d'abordar aquestes propostes.

També et pot interessar

stats