Una nova línia del TRAM d'Alacant unirà el centre urbà i la platja de Sant Joan

Funcionarà de juny a setembre amb una freqüència de 15 minuts.

VÍDEO | Una nova línia del TRAM d\'Alacant unirà el centre urbà i la platja de Sant Joan

El TRAM d'Alacant comptarà amb una nova línia que unirà en 20 minuts el centre urbà amb la platja de Sant Joan durant la temporada estival, de juny a setembre, amb una freqüència de 15 minuts.

Així ho ha anunciat el president de la Generalitat, Ximo Puig, després de reunir-se amb els responsables tècnics de Ferrocarrils de la Generalitat a Alacant, on ha explicat que la nova línia, la número 5, vol donar resposta a la demanda de la temporada estival i que funcionarà les 24 hores els caps de setmana. 

Puig també ha anunciat la creació d'un nou passeig que unirà el Postiguet amb l'Albufereta, amb un total de 300 metres per a completar el pas per a vianants de la façana marítima d'Alacant. 

Adjudiquen les primeres obres de l'L10 de Metrovalencia

Aquest divendres, la Generalitat ha adjudicat a través de FGV les primeres obres d'infraestructures de la línia 10 de Metrovalencia en el tram entre Amado Granell i la parada de Germans Maristes. 

Segons ha informat la Generalitat en un comunicat, el pressupost inicial és de 3,6 milions d'euros, amb un termini d'execució de set mesos i mig. 

També et pot interessar

stats