Una nova funció de WhatsApp permet usar el mateix compte en diversos mòbils alhora

La plataforma de missatgeria instantània aplica aquesta millora en la versió per a dispositius electrònics i aplicacions d’escriptori

Imatge d'arxiu d'un dispositiu amb l'aplicació de WhatsApp
Imatge d'arxiu d'un dispositiu amb l'aplicació de WhatsApp / Shutterstock

WhatsApp ha anunciat aquest dimarts una millora en la seua funció multidispositiu, introduint la possibilitat que un usuari puga iniciar sessió amb el mateix compte en diversos telèfons mòbils. Fins ara aquesta opció es podia dur a terme amb la versió WhatsApp Web, en tauletes o aplicacions d'escriptori, però no en diversos telèfons intel·ligents alhora.

És una funció molt sol·licitada pels usuaris, segons ha assenyalat la companyia en el seu blog: “Ara pots vincular el teu telèfon fins amb tres dispositius addicionals, de la mateixa forma en què vincules WhatsApp en navegadors web, tauletes i computadores d'escriptori”. El màxim sempre serà quatre dispositius.

Segons la xarxa de missatgeria, cada telèfon vinculat es connecta amb WhatsApp de manera independent, cosa que garanteix que els teus missatges personals, contingut multimèdia i telefonades estiguen xifrats d'extrem a extrem. A més, si el dispositiu principal està inactiu durant un període prolongat, automàticament es tanca la sessió en tots els dispositius vinculats.

“Amb la vinculació de telèfons és més fàcil enviar i rebre missatges. Ara pots canviar de telèfon sense tancar la sessió i reprendre els xats on els vas deixar”, anima l’empresa.

Aquesta actualització es va començar a implementar per a usuaris de tot el món i estarà disponible per a tots durant les pròximes setmanes. La xarxa de missatgeria també presentarà en les pròximes setmanes una forma alternativa i més accessible de vincular dispositius.

També et pot interessar

stats