Una nova finestra a l'actualitat per a connectar amb els més joves

À Punt obri el seu compte de notícies en Instagram per a oferir informació en nous formats, adaptats a les noves maneres de contar històries.

Una nova finestra a l\'actualitat per a connectar amb els més joves
Una nova finestra a l'actualitat per a connectar amb els més joves

Oferir informació d'actualitat amb un vessant diferent, contant allò que passa al nostre voltant amb un llenguatge que pose damunt de la taula una manera innovadora d'acostar allò que succeeix. À Punt obri una nova finestra informativa i ho fa en una de les xarxes socials més de moda actualment, Instagram, un compte que té com a principal objectiu connectar amb les generacions més joves, aquelles que han nascut amb un mòbil a la mà, els nadius digitals. 

La data triada no és casual. El Nou d'Octubre, dia de celebració per a les valencianes i els valencians. De la mateixa manera, aquesta nova via de comunicació amb els usuaris i les usuàries suposa un nou pas en aquest camí cap a una informació més interactiva, on la veu de l'audiència també compte. Un nou espai obert a l'actualitat i també a la innovació i a l’ús de nous formats que experimenten amb la imatge i amb les diferents maneres de contar històries.

En el perfil de Notícies d'À Punt es podrà trobar informació explicada d'una manera diferent, amb predomini de la imatge, ja que és l'eix central d'aquesta xarxa social, la seua matèria primera. També suposarà un calaix on es puguen trobar continguts exclusius que no es troben en cap altra finestra informativa. Una aposta per a acostar l'actualitat a les anomenades generacions Z i millennial perquè estiguen al dia d'allò que passa al seu voltant. Amb un nou llenguatge, amb una nova mirada. Ja pots seguir-nos en el compte @apuntnoticies.

També et pot interessar

stats