Una muntanyenca d'Alacant mor al barranc de Trevélez de Granada

També ha perdut la vida un home de 49 anys natural de Múrcia

Dispositiu de recerca dels muntanyers
Dispositiu de recerca dels muntanyencs / Europa Press

Els dos muntanyencs han perdut la vida quan feien barranquisme al riu Trevélez, i els seus cadàvers van ser localitzats aquest dilluns a l'Alpujarra de Granada. Es tracta d'una dona d'Alacant de 39 anys i un home de 49 anys natural de Múrcia que, segons tots els indicis, van patir un accident quan practicaven aquest esport, segons han informat a Europa Press fonts de l'Institut Armat.

El primer avís sobre la seua desaparició la va rebre el servei coordinador d'emergències 112 Andalusia a les 20:50 hores de diumenge per part d'una familiar d'una d'aquestes persones, que va assenyalar que havien eixit per aquest entorn de l'Alpujarra, però que no havien tornat, per la qual cosa es va donar avís a la Guàrdia Civil i Bombers per a la seua recerca.

L'equip del Grup de Rescat Especial d'Intervenció en Muntanya (Greim) de la Comandància de Granada va activar un dispositiu per a buscar-los en el barranc de Trevélez juntament amb l'helicòpter.

Sobre les 10:05 hores del dilluns els membres de Greim van albirar dos cossos surant en una fossa d'aigua situada dins del barranc. Els agents van fer l'alçament dels dos cadàvers i els van traslladar fins a l'heliport de Los Tablones de Órgiva.

També et pot interessar

stats