Una menor apunyala el seu pare per a defensar la mare durant una discussió a Elda

La Policia Nacional investiga aquest greu cas de violència de gènere ocorregut la matinada d'aquest dilluns i en el qual estan implicats una parella i la seua filla de dotze anys

Imatge d'un cotxe de la Policia Nacional
Imatge d'un cotxe de la Policia Nacional

La Policia Nacional d'Elda-Petrer, al Vinalopó Mitjà, investiga un cas greu de violència de gènere ocorregut la matinada d'aquest dilluns. La investigació tracta d'esclarir l'apunyalament d'un home de 61 anys per part de la seua filla, de 12 anys, que suposadament tractava de defensar la mare de l'agressió del pare.

L'agressió es va produir durant una acalorada discussió que va despertar els veïns del barri, que van contactar amb la comissaria de policia per a alertar de la situació. Durant la discussió, l'home va tractar d'estrangular la seua parella, de 45 anys. La filla va intentar frenar l'agressió, però, com que no ho aconseguia, va apunyalar el pare fins que aquest va soltar la mare.

Els agents, alertats pels veïns, van arribar al domicili i van trobar l'home amb ferides d'arma blanca, a la dona inconscient a terra i a la filla dels dos, molt afectada al carrer i acompanyada per alguns veïns. La menor va explicar com va tractar de defensar sa mare de l'agressió, segons fonts de la investigació.

La parella es troba ingressada a l'Hospital General Universitari d'Elda i la menor està amb uns familiars i rep atenció psicològica.

També et pot interessar

stats