Una mare i el seu fill cauen des d’un tercer pis al desllunat interior d’un edifici a Oliva

El xiquet, de dos anys, ha sigut atés per un l’helicòpter medicalitzat de la Generalitat

L'helicòpter medicalitzat de GVA
L'helicòpter medicalitzat de GVA / Consorci de bombers provincial de València

Una mare i el fill de dos anys s’han precipitat des d’un tercer pis al desllunat interior d’un edifici aquest dilluns de vesprada a Oliva (Safor) segons ha informat el Consorci de Bombers de València en un comunicat. Segons fonts coneixedores dels fets, el succés s'ha produït quan el menor ha caigut de manera accidental al desllunat, i han esmorteït l'impacte els estenedors. Sa mare ha intentat rescatar-lo.

Els efectius del parc de bombers d’Oliva i el sergent de Gandia han actuat quan han rebut l’avís a les 18:39 hores de la vesprada al carrer el Santíssim. Per a poder accedir on estaven, els bombers han obert la porta per a facilitar l’accés als diversos serveis d’emergència.

Posteriorment, han donat suport als mitjans sanitaris en la immobilització i trasllat dels ferits a les ambulàncies, i han facilitat les instal·lacions del parc de bombers d’Oliva perquè l’helicòpter medicalitzat de GVA es poguera fer càrrec del menor. La mare ha sigut traslladada a l'hospital de Gandia amb ferides per fractures, mentre que el menor ha sigut traslladat en helicòpter medicalitzat de la Generalitat Valenciana a l'hospital La Fe de València.

També et pot interessar

stats