Una mare reclama que es denegue el règim de visites al pare del seu fill, condemnat per abús sexual d’una menor

L’home ha eixit de la presó i una jutge ha admés a tràmit la sol·licitud del règim de visites 

Reclama que es denegue el règim de visites al pare del seu fill, condemnat per abús sexual d’una menor / À Punt NTC

Sandra M. reclama que la justícia denegue al pare del seu fill el règim de visites. L'home va ser condemnat per abús sexual de la filla de 9 anys que la dona havia tingut amb una altra parella. Ara, complida la condemna, l’home ha eixit de la presó i ha sol·licitat un règim de visites del fill d'onze anys i el jutjat ha iniciat el procés per a valorar-la. 

A Sandra se li han encés totes les alarmes: “M’he negat a les visites al·legant que pesa sobre ell la inhabilitació de treball on hi haja menors. No entenc com el meu fill, sent menor, no està protegit”. 

Més encara després de veure en xarxes socials alguns dels missatges que penjava l'home: “Emocionalment estic malament. Estic de mans nugades i no puc fer res pel meu fill”, lamenta. 

Alguns dels missatges que penjava l'home en les xarxes socials
Alguns dels missatges que penjava l'home en les xarxes socials / À Punt NTC

122.000 firmes recollides

Sandra també ha iniciat una recollida de firmes per a evitar que casos com els d'ella tornen a ocórrer, i ja en té 122.000. Des de l'associació Alanna, de suport a dones víctimes de violència de gènere, consideren que la situació de Sandra és incoherent amb la defensa de les víctimes.

A Sandra i al seu fill els esperen setmanes d'angoixa. Ara han de passar un examen psicològic que demana el jutjat per a decidir si concedeix les visites o no.

També et pot interessar