Uns lladres i un vehicle policial protagonitzen una persecució de pel·lícula de matinada a Sogorb

El cotxe policial ha intentat xocar contra el dels delinqüents i l'ha perseguit per l'A-23 fins que aquests els han buidat un extintor contra el vidre

Vídeo gravat per un veí amb els primers moments de la persecució / À Punt NTC

Els carrers de Sogorb (Alt Palància) han sigut l'escenari d'una persecució de pel·lícula, quan una patrulla de la Policia Local ha intentat frenar el vehicle en què fugien uns lladres després de robar en una botiga de mòbils, segons revela un vídeo gravat per un veí del municipi a què ha tingut accés À Punt.

Els fets han passat vora les quatre de la matinada d'aquest dimarts a l'avinguda d'Espanya del municipi. Tres encaputxats han forçat l'accés al comerç i l'alarma ha posat en alerta la Policia. En detectar l'arribada d'un vehicle policial, els lladres han avortat el robatori i s'han clavat a tota velocitat al vehicle. El cotxe de la policia ha arribat a xocar amb ells per a frenar-los d'un colp, després de creuar la paret mitgera, però els lladres han aconseguit fer el mateix, canviar la marxa i el carril mentre els perseguia el vehicle patrulla. Tot davant la sorpresa del veïnat, a qui l'alarma de l'establiment, la sirena policial i l'aldarull han sobresaltat de matinada.

La persecució ha continuat per l'A-23, fins que la Policia Local ha decidit retirar-se per a no comprometre la seguretat de la resta de conductors i dels mateixos agents. En plena marxa per l'autovia, els lladres han buidat un extintor contra el vidre del vehicle policial i, quan s'ha acabat la càrrega, l'han llançat contra les rodes del cotxe patrulla.

La Guàrdia Civil busca ara els autors del robatori, que circulaven en un vehicle furtat i amb matrícula falsa, segons han confirmat a À Punt fonts de la investigació.

També et pot interessar

stats