Una jove valenciana representarà Espanya en els premis mundials d'envasos

Helena Mestre ha presentat el seu projecte Apipack, un envàs innovador i sostenible per a dosificar la mel.

Projecte de disseny de l'Apipack
Projecte de disseny de l'Apipack

Helena Mestre Leal ha assolit el repte que va llançar l'empresa Apisol, que consistia a desenvolupar un nou envàs per a mel d'acord amb les tendències de sostenibilitat, tant en materials com en l’ús domèstic. Aquesta jove, alumna de l'Escola d'Art i Superior de Disseny (EASD) d'Alcoi va dissenyar l'Apipack, un envàs reutilitzable amb dosificador regulable.

Amb aquesta proposta creativa, innovadora i ecològica, Mestre ha sigut finalista en els XI Premis Nacionals de Disseny i Sostenibilitat d'Envàs i Embalatge. Una posició que li ha donat accés als premis WorldStar Student Awards, el concurs de packaging per a estudiants més important del món. Fins al desembre no se sabran els guanyadors d'aquests guardons.

Així mateix, aquesta estudiant ha guanyat els premis Liderpack en la categoria de disseny jove, juntament amb altres cinc treballs d'alumnes de la Mondragon Unibersitatea, l'ESD Madrid i la Universitat de Saragossa.

Premis Nacionals 2021

Per la seua part, la XII edició dels Premis Nacionals d'Envàs i Embalatge ja està en marxa i s'han confirmat les empreses reptadores: Verdecora, ITC Embalatge, Carmencita i Logifruit.

La primera convocatòria per a lliurar els projectes serà el 15 de febrer, mentre que els finalistes s'anunciaran el 17 de maig.

També et pot interessar

stats