Una jove noruega desvela els 'trucs' de les marques de roba per a no contractar models de talles grans

Karoline Bjornelykke mostra com fan usar farciment en models més primes a l’hora de presentar les col·leccions de talles grans

Una model noruega denuncia els 'trucs' que usen les marques de roba per no contractar models de talles grans

“Revelaré un secret de la indústria de la moda”. Així comença la confessió de la model noruega Karoline Bjornelykke en un vídeo en TikTok que ha revolucionat les xarxes per les declaracions tan sorprenents.  

En un moment en què podria semblar que la indústria de la moda avança cap a la inclusió de tot tipus de cossos com a imatge dels seus productes, Bjornelykke, autodenominada model curvy, mostra en un senzill vídeo d’un minut com aquest progrés no és el que sembla.  

La model noruega explica que ella sovint treballa per a marques de roba de talles grans, que van de l'XL (o talla 44) a la 5 XL, sense tindre ella un cos que vista aquest tallatge. “Però com soluciona això la indústria?”, es pregunta. 

La solució de les marques, en lloc de contractar models que encaixen amb la roba, passa perquè les d’un menor tallatge es posen farciment davall de la roba que “bàsicament –tal com manifesta Bjornelykke– et fan veure molt més grossa”. I en cas que el farciment no òmpliga tota la roba, ho solucionen ajustant-ho amb pinces. 

“Si la roba et para bé per davant, probablement no siga així per l’esquena. Això és perquè volen que la cara i el coll semblen més prims en les fotografies. D’aquesta manera creen estàndards irreals i impossibles d’aconseguir”, denuncia. 

Finalment, Bjornelykke fa una petició clara a les marques, i és que contracten models que realment siguen de talles grans, “ja que n'hi ha de molt boniques arreu del món”. 

També et pot interessar