Una jove dona a llum en una rotonda a Benidorm assistida per la Policia Local

Un dels agents que ha ajudat la dona ha usat la camisa de l’uniforme per envoltar la xiqueta

Imatge d'arxiu d'un nadó de pocs dies d'edat agafa el dit de la seua mare / Europa Press

Una dona de 31 anys ha donat a llum una xiqueta a una rotonda de Benidorm (Marina Baixa) aquest dilluns. La mare, veïna de Crevillent (el Baix Vinalopó), ha donat a llum en la setmana 36 de gestació, va sentir fortes i continues contraccions de forma inesperada que li impedien moure’s quan estava acompanyada de la seua germana, que va telefonar al 112.

Fins al lloc es van traslladar dos agents de la Policia Local que constataren que la mare estava amb una dilatació quatre centímetres i tenia fortes contraccions. En vista a l’imminent part, un dels agents es va dirigir al centre de salut del Racó de l'Oix per a fer vindre urgentment personal sanitari mentre, que l’altre ajudava la dona a extraure el nadó. El policia va envoltar la xiqueta amb la seua camisa de l'uniforme abans de passar la xiqueta en els braços de la mare.

Poc després va arribar el company amb el metge i l’infermer, que ajudaren a acabar el part amb l’extracció de la placenta i el cordó umbilical, tasca per a la qual es va demanar un joc de tovalloles a un hotel proper.

Una ambulància del SAMU va acudir poc més tard i va traslladar tant a la mare com a la nounada a l'hospital comarcal de la Marina Baixa, a la Vila Joiosa, on ambdues es troben en bon estat.

També et pot interessar

stats