Una jove de Callosa d'en Sarrià es troba desapareguda des de diumenge

La policia local revisa les gravacions de les càmeres de seguretat a la recerca de pistes.

La van veure per última vegada diumenge a la vesprada a la plaça del Llaurador de Callosa d'en Sarrià.
La van veure per última vegada diumenge a la vesprada a la plaça del Llaurador de Callosa d'en Sarrià.

Nieves, una jove menor d'edat, veïna de Callosa d'en Sarrià, es troba desapareguda des de la vesprada de diumenge. L'alcalde d'aquesta localitat de Marina Baixa, José Savall, ha informat que va estar amb una amiga a la plaça del Llaurador, mentre prenien un gelat, però ja no va tornar a casa. Savall ha assenyalat que la policia local revisa les gravacions de les càmeres de seguretat municipals. "Han començat per les càmeres que estan més a prop de la plaça. És una faena molt laboriosa perquè són moltes hores de visionat, però es revisaran totes les càmeres per tal de trobar algun indici". 

En el moment de la desaparició, la xica, de 17 anys, duia un pantaló negre, una camiseta de mànega curta de color blau i negre i botins de color negre. L'alcalde, que ha destacat que la família es troba molt afectada, demana la col·laboració ciutadana per si alguna persona pot aportar informació que done llum a aquesta desaparició. "Confiem que siga una criaturada i que ben prompte aparega", ha afirmat José Savall.

Tot i que les primeres diligències les ha fetes la policia local, la investigació està en mans de la Guàrdia Civil, davant de la qual la família ha presentat la denúncia per la desaparició de Nieves. Qualsevol tipus d'informació sobre el cas es pot comunicar a la Guàrdia Civil, al 062, o a la policia local de Callosa d'en Sarrià al 638 925 714, o al telèfon d'emergències 112.

També et pot interessar

stats