Una fuita de gas en una casa deixa un home mort i un xiquet intoxicat a Caudete de las Fuentes

Sembla que una mala combustió en una estufa de gas està darrere del succés, amb una víctima mortal de 50 anys

Habitatge on s'ha produït la fuita de gas a Caudete de las Fuentes
Habitatge on s'ha produït la fuita de gas a Caudete de las Fuentes / À Punt NTC

Un home de 50 anys ha mort aquesta matinada a causa d'una fuita de gas ocorreguda de matinada en un habitatge a Caudete de las Fuentes (Plana d'Utiel-Requena). El succés, que ha avançat el diari Las Provincias i ha confirmat posteriorment el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), ha deixat també un menor de set anys intoxicat per haver inhalat monòxid de carboni.

L'avís ha arribat al servei d'urgències a les sis de la matinada d'aquest dilluns. Tot apunta que una mala combustió en una estufa de gas està darrere del succés, ocorregut en un pis del carrer San Antonio. Ràpidament, el CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU i un metge d'atenció primària, que sols han arribat a temps per a salvar la vida del xiquet. Ràpidament, l'han traslladat a l'Hospital de Requena per a proporcionar-li atenció especialitzada.

La casa on ha tingut lloc la fuita la compartien la víctima i un matrimoni amb el net: vivien tots junts. Ha sigut el menor el que ha despertat els iaios després d'alçar-se atordit pel fum.

També et pot interessar

stats