Una forta tempesta paralitza l’aeroport de Palma i causa retards en sis vols amb València i Alacant

Aena ha informat que s'han inundat els accessos i algunes zones de l'edifici

Passatgers consulten els vols cancel·lats i retardats este dimarts a l'aeroport de Palma
Passatgers consulten els vols cancel·lats i retardats este dimarts a l'aeroport de Palma / IB3
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
11 de juny 2024 - 17:13 Actualitzat: 11 de juny 2024 - 18:49

Una forta tempesta amb pluja de fins a 90 litres per metre quadrat han paralitzat temporalment les operacions a l'aeroport de Palma durant vora dos hores, segons ha informat Aena. També s'ha hagut d'activar el pla d'emergència per inundacions als accessos i algunes zones de l'edifici, però la normalitat en l'operativa s'ha començat a reprendre poc després de les 17:30 hores.

Esta situació ha provocat cancel·lacions i retards en els vols programats. Ara per ara, un total de sis connexions amb la Comunitat Valenciana han hagut de retardar-se, totes elles entre les 19:30 hores i les 21:00 hores. Quatre d'elles són amb l'aeroport de València i altres dos amb el d'Alacant-Elx, tant eixides com arribades.

Aena ha assegurat a este mitjà que es tractava d'una incidència puntual que s'ha superat amb l'evolució favorable de les condicions meteorològiques. Les persones que hagen de desplaçar-se des d'este aeroport o qualsevol altre poden accedir a la informació actualitzada en l'apartat Infovols del web d'Aena.

També et pot interessar

stats