Una figura de sant Vicent se salva miraculosament de les flames en l'incendi de l'altar de l'Ajuntament de Nules

El foc, que aparentment s'ha originat en un focus, ha cremat algunes teles i flors que envoltaven la figura fins que l'han sufocat els policies locals del consistori

La figura de Sant Vicent a l'altar de Nules accidentat, amb restes de l'incendi a la part dreta de la imatge

Nules (Plana Baixa) compta des d'aquest dilluns amb el seu particular miracle de sant Vicent Ferrer, just quan se celebra la festivitat del religiós, patró de la Comunitat Valenciana. Una figura del sant s'ha alliberat de les flames en l'incendi de la capella que s'havia ubicat a l'Ajuntament de la localitat. 

El foc, que aparentment s'ha originat en un dels focus que il·luminaven l'escultura, ha cremat cables, centres florals i algunes de les cortines que envoltaven la figura, però no així la imatge del sant. 

El conjunt, una peça de quaranta centímetres sobre un pedestal, ha quedat intacte i continua presidint l'habitacle, envoltat per la cendra i les restes de pols de l'extintor que ha emprat els agents de la Policia Local per a extingir les flames. Al lloc també s'hi ha desplaçat una patrulla de bombers, que finalment no ha hagut d'intervindre per la ràpida acció dels policies. 

També et pot interessar

stats