Una exposició a La Fe mostra persones que han superat la leucèmia

La campanya acostarà els testimonis dels expacients als hospitals valencians on es realitzen trasplantaments de medul·la i sang de cordó.

'Sense pors, imatges i testimonis' és una sèrie de 32 instantànies realitzades per la fotoperiodista María José Delgado
'Sense pors, imatges i testimonis' és una sèrie de 32 instantànies realitzades per la fotoperiodista María José Delgado / GVA

Més de 30 persones que han superat la leucèmia gràcies a donants de sang, medul·la òssia i cordó umbilical donen la cara en una exposició fotogràfica itinerant que arranca el seu recorregut a l'entrada de l'Hospital La Fe de València.

'Sense pors, imatges i testimonis' és una sèrie de 32 instantànies realitzades per la fotoperiodista María José Delgado, que pretén reivindicar la labor que realitzen els professionals de la medicina i les associacions que lluiten contra la leucèmia.

L'Associació per a la Lluita contra la Leucèmia de la Comunitat Valenciana vol portar a tots els racons aquests missatges d'esperança i suport. En l'actualitat hi ha més de cinquanta persones que han superat la malaltia, que participen amb els seus testimonis i retrats en la iniciativa.

La mostra recorrerà els corredors de les plantes d'oncohematologia d'hospitals de la Comunitat on es realitzen trasplantaments de medul·la i sang de cordó, així com sales d'exposicions de diverses localitats.

També et pot interessar