Una explosió en una fàbrica de Sant Vicent del Raspeig deixa un ferit greu

Una altra detonació en una empresa de Xixona ha deixat un ferit amb cremades de segon i tercer grau 

Fàbrica on s'ha produït l'accident
Fàbrica on s'ha produït l'accident / Bombers Alacant
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
20 d'octubre 2022 - 15:22 Actualitzat: 20 d'octubre 2022 - 17:36

Dos treballadors —un home de 41 anys i una dona de 38— han resultat ferits aquest dijous després de registrar-se una explosió en un vehicle de càrrega a l'interior d'una nau en un polígon industrial de Sant Vicent del Raspeig, segons han informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) així com el Consorci Provincial de Bombers d'Alacant.

La intervenció s'ha iniciat cap a les 13:00 hores del migdia, quan, després de l'explosió, s'ha originat un incendi en aquesta empresa del polígon industrial de Canastell, a Sant Vicent, que ha afectat aquests dos empleats ferits, un d'ells greu.

Fins allí, el CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU, un helicòpter medicalitzat i dues unitats de SVB. L'equip mèdic ha realitzat diverses maniobres per a estabilitzar un home, de 41 anys, que presentava cremades de tercer grau superiors al 70% de la superfície corporal.

En aquests moments, l'home està sent traslladat en la SAMU aèria a l'hospital La Fe de València. D'altra banda, també ha sigut atesa una dona, de 38 anys, per cremades lleus, que ha sigut donada d'alta "in situ".

Però aquest no ha sigut l’únic accident laboral que s’ha produït a les comarques del sud. Un home ha resultat ferit amb cremades de segon i tercer grau a causa d’una detonació en una empresa de Xixona (Alacantí), segons ha informat el mateix CICU. L’explosió s’ha produït poc abans de les 13:45 hores en una fàbrica del polígon industrial L'Espartal per causes que de moment es desconeixen. Fins allí s’ha desplaçat una unitat del Samu, que ha estabilitzat el ferit abans de traslladar-lo a l’Hospital General d’Alacant en una ambulància de suport vital avançat. L’home té ferides de segon i tercer grau. 

També et pot interessar

stats