Una explosió en un dipòsit de gas podria ser l'origen de l'incendi a les cotxeres de l'EMT

Els grups de l'oposició s'han unit per a demanar explicacions als responsables de l'empresa.

Imatge de l'explosió de l'autobús de l'EMT

L'incendi de les cotxeres de l'Empresa Metropolitana de Transports (EMT) al barri de Sant Isidre de València que aquest dissabte va calcinar setze autobusos i en va afectar altres deu podria haver estat originat per l'explosió d'un dipòsit de gas d'un dels vehicles. L'autobús tenia 19 anys, havia passat la ITV al novembre i estava a punt de retirar-se.

La policia manté una investigació oberta, però els grups de l'oposició de l'Ajuntament de la ciutat s'han unit per a demanar explicacions als responsables de l'EMT. De fet, els grups del PP, Vox i Ciutadans han volgut denunciar públicament la falta d'informació que tenen al respecte i han sol·licitat un consell extraordinari de l'empresa de transports per tal que s'informe de tot el que ha passat i dels plans futurs i les mesures per a evitar que torne a succeir.

Per la seua banda, el president de l'EMT, Giusseppe Grezzi, ja va afirmar aquest diumenge que donarà tota la informació sobre l'incendi al consell d'administració de l'empresa.

Fonts sindicals denuncien el perill que suposa que els vehicles aparquen tan prop un dels altres. Un fet que representa un problema de seguretat com s'ha demostrat en diversos simulacres d'incendis que ha fet l'empresa.

També et pot interessar

stats