Una explosió deixa un ferit greu i una ferida lleu a Castelló

L'accident ha sigut en una gasolinera de la Ciutat del Transport.

Una explosió deixa un ferit greu i una ferida lleu a Castelló
Una explosió deixa un ferit greu i una ferida lleu a Castelló

Un home ha perdut hui una cama mentre intentava carregar una bombona de càmping gas en una gasolinera de la Ciutat del Transport de Castelló. L'explosió també ha deixat una altra persona amb afeccions lleus.

L'accident ha ocorregut quan l'home estava en l'estació de servei per a reomplir la bombona i, segons indiquen les primeres hipòtesis, ha esclatat.

Com ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, l'home, de 40 anys, ha resultat ferit de gravetat a la cama a conseqüència de la metralla i de l'esclat. Alguns testimonis que han presenciat l'explosió han contat que presentava una ferida oberta i, en un primer moment, l'han auxiliat diversos testimonis del sinistre, que li han fet un torniquet a l'extremitat lesionada.

Al lloc dels fets es trobava un familiar de la persona lesionada, una menor que també ha resultat ferida, tot i que en aquest cas les lesions han sigut de menor entitat i només presentava xicotetes abrasions a causa de la forta explosió.

Com a conseqüència de l'esclat de la bombona de càmping gas i la metralla que ha generat, també ha fet danys un dels assortidors, així com desperfectes en la façana i en la porta d'accés a una nau industrial i un establiment comercial pròxims. Per això els bombers municipals han supervisat l'estació de servei i els assortidors per comprovar que no hi havia cap fuita de gas ni de combustible després de l'explosió.

Els agents de la Policia Local i de la Nacional, així com els bombers, han pres mesures de seguretat per evitar una nova situació de perill a la gasolinera, i els serveis sanitaris, després d'estabilitzar la víctima, l'han traslladada a l'Hospital General amb pronòstic greu.

També et pot interessar

stats