Una escola entrega en una negligència una xiqueta a un desconegut

L'home va preguntar per la seua filla, a qui no veia des de feia més d'un any, i que té el mateix nom.

Una escola entrega en una negligència una xiqueta a un desconegut
Una escola entrega en una negligència una xiqueta a un desconegut

Poques hores després que Amelia, de tres anys, haguera desaparegut d'una escola de Calella (Barcelona), els Mossos d'Esquadra la trobaven sana i estàlvia a 14 quilòmetres del poble. Ara, les autoritats treballen per a aclarir què va passar i per què el centre va entregar la xiqueta a un home d'avançada edat sense comprovar si era un familiar. Els Mossos han denunciat l'escola per negligència, i el Departament d'Educació hi ha obert una investigació.

L'alarma per la desaparició d'Amelia va saltar dimecres, quan els pares van anar a buscar-la de vesprada i el centre els va informar que un individu ja l'havia recollit. Un dispositiu policial es va posar en marxa ràpidament per a trobar-la, després d'obtindre la matrícula i el model de cotxe gràcies a les informacions dels testimonis.

Segons ha transcendit, l'home, denunciat pels Mossos per sostracció de menors, estava buscant la seua filla, també de nom Amelia, a la qual feia més d'un any que no veia; per tant, quan l'escola li va lliurar la xiqueta, no la va reconéixer. Tot i que els investigadors s'inclinen perquè tot va ser un error i no un segrest, la investigació està en marxa per la possible negligència del centre escolar.

També et pot interessar

stats